nieuws

Terug naar 2D Cad met bouwkundige software

bouwbreed Premium

zwolle – Man and Machine Benelux, onderdeel van Mensch und Maschine Software AG, introduceert een nieuw pakket voor 2D bouwkundig tekenwerk. Het pakket heet LT Bouw & Architectuur en werkt in combinatie met AutoCad LT 2005. Man and Machine verwacht veel belangstelling van bouwkundig tekenaars en ontwerpers, omdat LT Bouw & Architectuur makkelijk is voor het […]

zwolle – Man and Machine Benelux, onderdeel van Mensch und Maschine Software AG, introduceert een nieuw pakket voor 2D bouwkundig tekenwerk. Het pakket heet LT Bouw & Architectuur en werkt in combinatie met AutoCad LT 2005.

Man and Machine verwacht veel belangstelling van bouwkundig tekenaars en ontwerpers, omdat LT Bouw & Architectuur makkelijk is voor het snel tekenen van een doorsnede, aanzicht of plattegrond.

“Veel bouwkundige cad-software ontwikkelt zich richting 3D en wordt daardoor te ingewikkeld en te uitgebreid voor het gewone 2D tekenwerk”, vindt Man and Machine. De software is in eigen beheer ontwikkeld, is Nederlandstalig (ook de helpfunctie) en bevat de nodige functies en bibliotheken om snel te kunnen tekenen.

Reageer op dit artikel