nieuws

Sneller bouw Jeroen Boschziekenhuis

bouwbreed Premium

DEN BOSCH – Het Jeroen Boschziekenhuis in Den Bosch wil de bouw van een nieuw ziekenhuis versnellen. Nu een van de bestaande gebouwen kan worden verkocht, kan nieuwbouw in één keer gebeuren, in plaats van in twee fasen. Het ziekenhuis is verspreid over drie locaties in Den Bosch. Nieuwbouw moet alle afdelingen in één gebouw […]

DEN BOSCH – Het Jeroen Boschziekenhuis in Den Bosch wil de bouw van een nieuw ziekenhuis versnellen. Nu een van de bestaande gebouwen kan worden verkocht, kan nieuwbouw in één keer gebeuren, in plaats van in twee fasen.

Het ziekenhuis is verspreid over drie locaties in Den Bosch. Nieuwbouw moet alle afdelingen in één gebouw samenbrengen. Oorspronkelijk zou tijdens de eerste bouwfase de locatie Carolus haar functie behouden. Nu er zich een koper voor dit gebouw heeft gemeld, kan de bouw sneller. Wie het gebouw koopt, is nog niet bekend. De directie van het Jeroen Boschziekenhuis verwacht nog deze maand een akkoord te sluiten over de verkoop van het Carolusziekenhuis.

Reageer op dit artikel