nieuws

Rookcabine Smoke n Go II compact en vrijstaand

bouwbreed

breda – Lucom uit Breda presenteert op de Arbobeurs 2005 (19 en 20 januari in de RAI in Amsterdam) de Euromate Smoke n Go II. Een nieuwe versie van de al langer bestaande gelijknamige rookcabine van het bedrijf.

De compacte en vrijstaande rookcabine heeft een eigentijdse vormgeving gekregen. De cabine is voornamelijk uitgevoerd in glas, wat het open karakter benadrukt. Diverse kleurstellingen zijn mogelijk.

De uitvoering is flexibel, waardoor de cabine geschikt is voor elk formaat bedrijf. De opzet is modulair; er is keuze uit afmetingen voor vier, zes en twaalf personen. De cabine kan worden voorzien van schuifdeuren indien een afgesloten ruimte gewenst is. Op een verlichte display kan allerlei informatie worden getoond. Comfortverhogende voet- en stasteunen zijn optioneel.

Het afzuigsysteem en de geurvrije opvang van as en peuken zorgen ervoor dat er geen rook- en geuroverlast is. Het filtersysteem is energiebesparend. Het werkt op een aanwezigheidssensor alleen indien nodig.

Reageer op dit artikel