nieuws

Projectvoorstellen waterbeheer gevraagd

bouwbreed Premium

gouda – Het kennisimpulsprogramma �Leven met Water� begint een tweede ronde voor het indienen van projectvoorstellen. Bij honorering krijgen de voorstellen een bijdrage van het impulsprogramma. �Leven met Water� is praktijkgericht op het verbinden van de kennisgebieden waterbeheer, communicatie, bestuurskunde, economie en sociologie. Het totale programma heeft een omvang van 45 miljoen euro en een […]

gouda – Het kennisimpulsprogramma �Leven met Water� begint een tweede ronde voor het indienen van projectvoorstellen. Bij honorering krijgen de voorstellen een bijdrage van het impulsprogramma. �Leven met Water� is praktijkgericht op het verbinden van de kennisgebieden waterbeheer, communicatie, bestuurskunde, economie en sociologie.

Het totale programma heeft een omvang van 45 miljoen euro en een looptijd van zes jaar. De eerste ronde leverde twintig projecten op, goed voor 13 miljoen euro.

Voor de tweede ronde is het kennisimpulsprogramma vooral op zoek naar praktijkgerichte, innoverende projecten met een internationaal karakter. De tweede ronde loopt tot 8 februari volgend jaar (www.levenmetwater.nl).

Reageer op dit artikel