nieuws

Pps-contract voor BAM in Schotland

bouwbreed Premium

bunnik – BAM Groep heeft in het Verenigd Koninkrijk een pps-contract in de wacht gesleept voor de bouw, uitbreiding en exploitatie van vier scholen. De waarde van de opdracht bedraagt ruim 85 miljoen euro. Het gaat om scholen in Schotland. Twee worden compleet nieuw gebouwd. De exploitatie van de panden geldt voor een periode van 25 […]

bunnik – BAM Groep heeft in het Verenigd Koninkrijk een pps-contract in de wacht gesleept voor de bouw, uitbreiding en exploitatie van vier scholen. De waarde van de opdracht bedraagt ruim 85 miljoen euro. Het gaat om scholen in Schotland. Twee worden compleet nieuw gebouwd. De exploitatie van de panden geldt voor een periode van 25 jaar. BAM verwierf eerder dit jaar al pps-contracten voor scholen in Bristol en Frankfurt.

Reageer op dit artikel