nieuws

Polyscreen 314 sterke en luchtige zonwering

bouwbreed Premium

den haag – Polyscreen 314 is een nieuw zonweringsdoek van Bandalux, dat is gemaakt van polyester en pvc. Hiervoor zijn draden van polyester met een grote stijfheid bedekt met een laagje pvc. Deze combinatie maakt het doek sterk en transparant. Het kan niet rafelen of scheuren. De mazen in het doek verhinderen dat er zich […]

den haag – Polyscreen 314 is een nieuw zonweringsdoek van Bandalux, dat is gemaakt van polyester en pvc. Hiervoor zijn draden van polyester met een grote stijfheid bedekt met een laagje pvc. Deze combinatie maakt het doek sterk en transparant. Het kan niet rafelen of scheuren.

De mazen in het doek verhinderen dat er zich een kussen van warme lucht vormt tussen de zonwering en het raam. Tegelijkertijd wordt het zicht van binnen naar buiten niet al te zeer beperkt.

Het doek kan eenvoudig worden gewassen. Het wordt toegepast in de verschillende horizontale, verticale en oprolbare zonweringssystemen van de producent.

Reageer op dit artikel