nieuws

Onderwijsregisseur voor scholenbouw

bouwbreed Premium

AMSTERDAM – Een speciale onderwijsregisseur moet de bouw van nieuwe schoolgebouwen in Amsterdam meer vaart geven. Onderwijswethouder Aboutaleb wil op die manier schoolbesturen, stadsdelen en projectontwikkelaars en corporaties beter met elkaar laten samenwerken. De komende vier jaar heeft Amsterdam 250 miljoen euro beschikbaar voor de bouw van nieuwe scholen.

AMSTERDAM – Een speciale onderwijsregisseur moet de bouw van nieuwe schoolgebouwen in Amsterdam meer vaart geven. Onderwijswethouder Aboutaleb wil op die manier schoolbesturen, stadsdelen en projectontwikkelaars en corporaties beter met elkaar laten samenwerken. De komende vier jaar heeft Amsterdam 250 miljoen euro beschikbaar voor de bouw van nieuwe scholen.

Reageer op dit artikel