nieuws

Nieuwe voorzitter stuurgroep BouwBeter

bouwbreed

rotterdam – Niek van der Moolen, directeur BAM Utiliteit en Engineering, is de nieuwe voorzitter van de stuurgroep BouwBeter. Van der Moolen volgt Henk Janssen op, die onlangs voorzitter is geworden van de ondernemersvereniging Amersfoort. Deze tijdrovende opgave is volgens hem niet combineerbaar met het voorzitterschap van de stuurgroep. BouwBeter moet een brug slaan tussen […]

rotterdam – Niek van der Moolen, directeur BAM Utiliteit en Engineering, is de nieuwe voorzitter van de stuurgroep BouwBeter.

Van der Moolen volgt Henk Janssen op, die onlangs voorzitter is geworden van de ondernemersvereniging Amersfoort. Deze tijdrovende opgave is volgens hem niet combineerbaar met het voorzitterschap van de stuurgroep.

BouwBeter moet een brug slaan tussen innovatie en praktijk en werd twee jaar geleden opgericht door VGBouw, VROM, SBR en diverse brancheorganisaties.

De organisatie voert een offensief tegen faalkosten, ontevreden klanten en tegenvallende rendementen. Volgens SBR-medewerker Jan Straatman, projectmanager van BouwBeter, wordt het initiatief inmiddels door veel vernieuwende bedrijven gedragen.

Op 13 januari, tijdens de SBR-nieuwjaarsbijeenkomst, reikt voorzitter Van der Moolen het eerste exemplaar uit van een nieuwe BouwBeter-publicatie: �Innovatie in de bouw; de noodzaak van nieuwe strategieën�. Ondernemers in de bouwketen krijgen in kort bestek inzicht in de ontwikkelingen in de markt en de strategische keuzes waarvoor zij komen te staan.

Reageer op dit artikel