nieuws

Nieuwe directeur voor Van Wijnen

bouwbreed Premium

baarn – President-directeur K. de Leeuw van Van Wijnen Holding legt per 1 januari zijn functie neer. De bestuurder en grootaandeelhouder van de bouwonderneming gaat met pensioen. H. Hollander neemt de voorzittershamer van hem over. De Leeuw (62) blijft naar verwachting als commissaris aan de onderneming verbonden. De Leeuw, die vroeger volledig eigenaar was van […]

baarn – President-directeur K. de Leeuw van Van Wijnen Holding legt per 1 januari zijn functie neer. De bestuurder en grootaandeelhouder van de bouwonderneming gaat met pensioen. H. Hollander neemt de voorzittershamer van hem over. De Leeuw (62) blijft naar verwachting als commissaris aan de onderneming verbonden. De Leeuw, die vroeger volledig eigenaar was van het bedrijf, heeft nog steeds een belang van 40 procent in Van Wijnen.

De andere aandeelhouders zijn de Friesland Bank en de Britse investeringsmaatschappij 3i Group, ieder goed voor respectievelijk 40 en 20 procent van het aandelenbezit.

Reageer op dit artikel