nieuws

MKB Noord-Holland krijgt 7 miljoen

bouwbreed Premium

haarlem – Voor het midden- en kleinbedrijf in Noord-Holland is het komende jaar 7 miljoen euro beschikbaar om te investeren in innovatieve projecten. Het geld is afkomstig van het ministerie van Economische Zaken (EZ) en de provincie die respectievelijk 5 en 2 miljoen euro in de subsidiepot stoppen. Ondernemers kunnen bij het innovatienetwerk voor ondernemers […]

haarlem – Voor het midden- en kleinbedrijf in Noord-Holland is het komende jaar 7 miljoen euro beschikbaar om te investeren in innovatieve projecten.

Het geld is afkomstig van het ministerie van Economische Zaken (EZ) en de provincie die respectievelijk 5 en 2 miljoen euro in de subsidiepot stoppen. Ondernemers kunnen bij het innovatienetwerk voor ondernemers Syntens, opgezet door EZ, een beroep doen op de financiële ondersteuning.

Reageer op dit artikel