nieuws

Miljard speelruimte Heidelberg Cement

bouwbreed Premium

heidelberg – Bouwstoffenconcern Heidelberg Cement heeft een nieuwe kredietlijn ter waarde van een miljard euro verkregen. De financiële ruimte komt in plaats van een krediet van 1,07 miljard uit een ruimere toezegging voor 1,5 miljard euro tot uiterlijk het jaar 2006. Het krediet waaraan 29 banken deelnemen geeft Heidelberg Cement lagere rentelasten en meer financiële […]

heidelberg – Bouwstoffenconcern Heidelberg Cement heeft een nieuwe kredietlijn ter waarde van een miljard euro verkregen. De financiële ruimte komt in plaats van een krediet van 1,07 miljard uit een ruimere toezegging voor 1,5 miljard euro tot uiterlijk het jaar 2006. Het krediet waaraan 29 banken deelnemen geeft Heidelberg Cement lagere rentelasten en meer financiële flexibiliteit. Heidelberg Cement is onder andere de moedermaatschappij van de ENCI.

Reageer op dit artikel