nieuws

Medewerkers Osdorp verdacht van fraude

bouwbreed

AMSTERDAM – Twee medewerkers van Stadsdeelwerken in Amsterdam-Osdorp zijn woensdag aangehouden op verdenking van fraude. De opsporingsdienst van de Belastingdienst FIOD-ECD heeft hun werkplekken doorzocht. Over de achtergronden van het strafrechtelijk onderzoek zegt stadsdeel Osdorp geen nadere mededelingen te kunnen doen. Ook de FIOD hult zich in stilzwijgen.

AMSTERDAM – Twee medewerkers van Stadsdeelwerken in Amsterdam-Osdorp zijn woensdag aangehouden op verdenking van fraude. De opsporingsdienst van de Belastingdienst FIOD-ECD heeft hun werkplekken doorzocht. Over de achtergronden van het strafrechtelijk onderzoek zegt stadsdeel Osdorp geen nadere mededelingen te kunnen doen. Ook de FIOD hult zich in stilzwijgen.

Reageer op dit artikel