nieuws

KIP 2200 scant en kopieert in kleur op groot formaat

bouwbreed Premium

lelystad – Regma Nederland brengt de nieuwe KIP 2200 groot formaat kleurenscanner. De scanner is geschikt voor CAD- en GIS-toepassingen en biedt ook de mogelijkheid om volledig grafische afbeeldingen te scannen.

De KIP 2200 is te koppelen aan én een KIP A0 printer én een Canon of HP groot formaat inkjetprinter. Voordeel hiervan is dat met slechts één scanapparaat zowel grote volumes zwart/wit tekeningen als hoogwaardige full colour- originelen zijn te scannen en te kopiëren.

De scanner heeft een optische resolutie van 600 dpi en een maximale resolutie van 1200 dpi. Met een snelheid van 9,6 meter per minuut in zwart/wit en 4,2 meter per minuut in kleur kan het apparaat grote productieaantallen verwerken.

De KIP 2200 beschikt voor de Real Time Tresholding (RTT) technologie. Deze technologie meet nauwkeurig elke pixel en werkt niet met gemiddelden. Met slechts één keer scannen is er al een optimale scherpte en helderheid over de hele tekening, ook als het origineel onduidelijke gedeeltes bevat, meldt de distributeur. Een touchscreen zorgt voor een gemakkelijke en interactieve bediening.

Reageer op dit artikel