nieuws

Harderwijk stuurt dwangsombevelen

bouwbreed

HARDERWIJK – De gemeente Harderwijk heeft permanente bewoners van recreatiewoningen de eerste dwangsombevelen gestuurd. De gemeente denkt de bewijslast rond te hebben dat deze personen nog steeds permanent in een vakantiehuis wonen, terwijl dat in Harderwijk niet is toegestaan. Om hoeveel dwangsombevelen het gaat, wilde de gemeente niet mededelen. “Het is een volgende stap in […]

HARDERWIJK – De gemeente Harderwijk heeft permanente bewoners van recreatiewoningen de eerste dwangsombevelen gestuurd. De gemeente denkt de bewijslast rond te hebben dat deze personen nog steeds permanent in een vakantiehuis wonen, terwijl dat in Harderwijk niet is toegestaan. Om hoeveel dwangsombevelen het gaat, wilde de gemeente niet mededelen. “Het is een volgende stap in onze pogingen permanente bewoning van recreatiehuizen te beëindigen”, aldus een woordvoerder.

Reageer op dit artikel