nieuws

Grote opknapbeurt vliegveld Los Angeles

bouwbreed Premium

los angeles – De gemeenteraad van Los Angeles heeft ingestemd met een ingrijpende modernisering van de internationale luchthaven van de Californische stad, ook wel bekend onder de codenaam LAX. Met het in twee fasen uit te voeren project is 11 miljard dollar (8,3 miljard euro) gemoeid. LAX is na de luchthavens van Atlanta en Chicago […]

los angeles – De gemeenteraad van Los Angeles heeft ingestemd met een ingrijpende modernisering van de internationale luchthaven van de Californische stad, ook wel bekend onder de codenaam LAX. Met het in twee fasen uit te voeren project is 11 miljard dollar (8,3 miljard euro) gemoeid. LAX is na de luchthavens van Atlanta en Chicago het drukste vliegknooppunt in de Verenigde Staten. Bij de modernisering wordt hoge prioriteit gegeven aan de veiligheid.

Reageer op dit artikel