nieuws

Groot onderhoud aan A9 leidt tot hinder

bouwbreed Premium

amsterdam – Weggebruikers ondervinden volgend jaar hinder op de snelweg A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen. Hier wordt groot onderhoud gepleegd. Om de doorstroming naar de A1 richting �t Gooi te verbeteren, past Rijkswaterstaat tegelijkertijd het knooppunt Diemen aan. De meest ingrijpende werkzaamheden vinden plaats tussen eind mei en begin september. Op de A9 […]

amsterdam – Weggebruikers ondervinden volgend jaar hinder op de snelweg A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen. Hier wordt groot onderhoud gepleegd. Om de doorstroming naar de A1 richting �t Gooi te verbeteren, past Rijkswaterstaat tegelijkertijd het knooppunt Diemen aan.

De meest ingrijpende werkzaamheden vinden plaats tussen eind mei en begin september. Op de A9 is in deze periode één rijstrook beschikbaar, op een aantal weekeinden na als de weg volledig dicht gaat. De voorbereidingen beginnen in april.

Op de snelwegen rondom Amsterdam-Zuidoost neemt Rijkswaterstaat eveneens maatregelen om de doorstroming tijdens de werkzaamheden te bevorderen.

Het groot onderhoud betreft ook kunstwerken, bruggen en viaducten.

Reageer op dit artikel