nieuws

Groene Harttunnel wordt brandwerend

bouwbreed Premium

schiedam – Combinatie CBBN Groene Hart, BAM Betontechnieken en Vogel in Zwijndrecht, dochter van Joh. Mourik, gaan de brandwerende bekleding in de Groene Harttunnel aanbrengen. Eind maart 2005 wordt het project opgeleverd. De combinatie gebruikt voor de klus dezelfde in eigen huis ontwikkelde spuitrobots waarmee zij eerder de brandwerende bekleding in de Westerscheldetunnel hebben aangebracht. […]

schiedam – Combinatie CBBN Groene Hart, BAM Betontechnieken en Vogel in Zwijndrecht, dochter van Joh. Mourik, gaan de brandwerende bekleding in de Groene Harttunnel aanbrengen. Eind maart 2005 wordt het project opgeleverd.

De combinatie gebruikt voor de klus dezelfde in eigen huis ontwikkelde spuitrobots waarmee zij eerder de brandwerende bekleding in de Westerscheldetunnel hebben aangebracht. De tunnel heeft een lengte van 7100 meter, het te bekleden oppervlak bedraagt 190.000 vierkante meter. De combinatie zal de werkzaamheden met ruim 100 medewerkers in een dubbele ploegendienst uitvoeren om het project binnen de gestelde termijn te realiseren. De spuitrobots bestaan uit een voorraadwagen, een computergestuurde mortelmengwagen en een op een frame van een rupskraan gemonteerde spuitarm.

Reageer op dit artikel