nieuws

Frankrijk renoveert liftenbestand

bouwbreed

den haag – De Franse overheid heeft een vijftienjarenplan bekend gemaakt om het liftenbestand in het land te renoveren. Het plan behelst maatregelen in vijf tranches voor periodieke controle, onderhoud en modernisering. Frankrijk telt momenteel 470.000 liften, waarvan een deel tot de oudste van Europa behoort. Jaarlijks vinden 2000 ernstige ongelukken plaats.

den haag – De Franse overheid heeft een vijftienjarenplan bekend gemaakt om het liftenbestand in het land te renoveren. Het plan behelst maatregelen in vijf tranches voor periodieke controle, onderhoud en modernisering.

Frankrijk telt momenteel 470.000 liften, waarvan een deel tot de oudste van Europa behoort. Jaarlijks vinden 2000 ernstige ongelukken plaats.

Reageer op dit artikel