nieuws

Draadgoot draagt bij aan functiebehoud

bouwbreed Premium

rijswijk – Cable Masters introduceert een draadgoot van 100 bij 150 millimeter waarmee volgens de leverancier uit Rijswijk snel brandmeld- en ontruimingsinstallaties zijn te maken. De goot draagt bij aan het functiebehoud van dergelijke installaties. Hij mag met een bevestigingsafstand van 1,5 meter worden gemonteerd en tot 10 kilo per meter worden belast. Cable Masters […]

rijswijk – Cable Masters introduceert een draadgoot van 100 bij 150 millimeter waarmee volgens de leverancier uit Rijswijk snel brandmeld- en ontruimingsinstallaties zijn te maken.

De goot draagt bij aan het functiebehoud van dergelijke installaties. Hij mag met een bevestigingsafstand van 1,5 meter worden gemonteerd en tot 10 kilo per meter worden belast. Cable Masters levert wand- en plafondconsoles voor de montage. Dubbele pendeling is niet nodig is evenmin als bochtenconstructies.

Reageer op dit artikel