nieuws

Deel kanaalplaatvloer valt bij Musis Sacrum

bouwbreed Premium

arnhem – Een deel van een kanaalplaatvloer ten behoeve van de bouw van een nieuwe parkeergarage bij het Musis Sacrum in Arnhem, is gistermorgen bij het inhijsen naar beneden gevallen. “Gelukkig heeft niemand persoonlijk letsel opgelopen”, aldus directeur L.Teunissen van leverancier VBI. “Maar het had wel kunnen gebeuren. Wij nemen de zaak dan ook heel […]

arnhem – Een deel van een kanaalplaatvloer ten behoeve van de bouw van een nieuwe parkeergarage bij het Musis Sacrum in Arnhem, is gistermorgen bij het inhijsen naar beneden gevallen.

“Gelukkig heeft niemand persoonlijk letsel opgelopen”, aldus directeur L.Teunissen van leverancier VBI. “Maar het had wel kunnen gebeuren. Wij nemen de zaak dan ook heel serieus en hebben een onderzoek ingesteld naar de oorzaak.” Ook de Arbeidsinspectie onderzoekt het ongeluk bij de parkeergarage die BAM bouwt.

Reageer op dit artikel