nieuws

Corio verkoopt niet passend vastgoed

bouwbreed Premium

utrecht – Corio heeft voor 39,9 miljoen euro aan vastgoed verkocht in Nederland en Frankrijk. Het gaat om onroerend goed in Den Haag, Utrecht en Parijs, dat niet meer goed past in de gewenste samenstelling van de portefeuille van het vastgoedfonds, aldus Corio gisteren. Corio richt zich op winkels en vooral winkelcentra. In Den Haag […]

utrecht – Corio heeft voor 39,9 miljoen euro aan vastgoed verkocht in Nederland en Frankrijk. Het gaat om onroerend goed in Den Haag, Utrecht en Parijs, dat niet meer goed past in de gewenste samenstelling van de portefeuille van het vastgoedfonds, aldus Corio gisteren.

Corio richt zich op winkels en vooral winkelcentra. In Den Haag is Het Kleine Loo verkocht, een gemengd project met ook kantoren, aan IEF Capital voor 22,9 miljoen, 6,7 procent boven de boekwaarde per 30 juni dit jaar.

In Nieuwegein is een deel van Cityplaza verkocht, dat vooral bestaat uit kantoren. Hiervoor toucheert Corio een bedrag van 14,8 miljoen, 1,7 procent onder de boekwaarde. In Parijs gaat het om het kantoor Rue Lecourbe waarop het bedrijf wel boekwinst haalt.

Reageer op dit artikel