nieuws

Avseal II voor lage- en hogedrukverzegeling

bouwbreed Premium

den haag – Avseal II van Textron Fastening Systems is een drukverzegeling voor dunne metalen componenten in beperkte ruimten. Als toepassingen noemt de fabrikant onder meer hydraulische blokken, compressors en pompen. Het sluitmechanisme bestaat uit twee delen en is bedoeld voor gaten van 4 tot 20 millimeter in staal, ijzer en aluminium. Avseal II vormt […]

den haag – Avseal II van Textron Fastening Systems is een drukverzegeling voor dunne metalen componenten in beperkte ruimten. Als toepassingen noemt de fabrikant onder meer hydraulische blokken, compressors en pompen. Het sluitmechanisme bestaat uit twee delen en is bedoeld voor gaten van 4 tot 20 millimeter in staal, ijzer en aluminium. Avseal II vormt binnen twee seconden een hoge- of lagedrukverzegeling. De fabrikant wijst met nadruk op de grote maattolerantie. Een verzegeling voor 10 millimeter kan een gat van 9,8 tot 10,8 millimeter afdekken. Daardoor vermindert het aantal onderdelen dat in voorraad moet worden gehouden en de montagekosten.

De voorbereiding volstaat met het boren van een gat. De verzegeling weerstaat een druk tot 1000 bar. Avseal II vervangt de voorgaande Avseal-serie van Textron.

Reageer op dit artikel