nieuws

Vier bouwers voor pps van Financiën

bouwbreed

den haag – Vier bouwgroepen zijn uitgenodigd mee te dingen naar de renovatie van het ministerie van Financiën. Van de partij zijn BAM, de combinaties Safire en Florijn plus BM Managers. In Safire werken samen ABN Amro, Burgers Ergon, GTi, ISS Nederland en Strukton. Florijn wordt gevormd door Imtech, Heijmans, Vebego en NIB Capital. Tot […]

den haag – Vier bouwgroepen zijn uitgenodigd mee te dingen naar de renovatie van het ministerie van Financiën. Van de partij zijn BAM, de combinaties Safire en Florijn plus BM Managers.

In Safire werken samen ABN Amro, Burgers Ergon, GTi, ISS Nederland en Strukton. Florijn wordt gevormd door Imtech, Heijmans, Vebego en NIB Capital. Tot BM behoren Serco, Hillen-Roosen, HOK, EGM en Hilson.

De winnaar van het contract krijgt de primeur op het gebied van de publiek-private samenwerking bij de rijkshuisvesting. Waarschijnlijk wordt in de loop van 2006 duidelijk wie van de groepen aan de slag kan.

Na de Europese aanbesteding van het werk in 2004 meldden zich negen consortia voor het karwei. Vijf groepen zijn nu afgevallen.

Reageer op dit artikel