nieuws

Verpakking labelen zonder stickers

bouwbreed Premium

widnes – De DataLase van Sherwood Technology labelt verpakkingen zonder stickers. Een laagvermogen laser drukt met bijvoorbeeld niet-giftige en milieusparende inkt onder meer streepjescodes, pictogrammen en beeldmerken af op het verpakkingsmateriaal. De inkt verandert chemisch van kleur en blijft stabiel. De afdruk steekt in hoog contrast af en vormt één geheel met de verpakking. Het […]

widnes – De DataLase van Sherwood Technology labelt verpakkingen zonder stickers. Een laagvermogen laser drukt met bijvoorbeeld niet-giftige en milieusparende inkt onder meer streepjescodes, pictogrammen en beeldmerken af op het verpakkingsmateriaal. De inkt verandert chemisch van kleur en blijft stabiel. De afdruk steekt in hoog contrast af en vormt één geheel met de verpakking.

Het gebruik van de lasertechniek kost volgens de producent beduidend minder geld en tijd dan de gangbare combinatie van labels uitprinten en opplakken. Daarbij kunnen geen problemen meer ontstaan door zoekgeraakte labels.

Reageer op dit artikel