nieuws

Van der Most bouwt evenementenhal

bouwbreed

GORINCHEM – Zakenman Hennie van der Most gaat in Gorinchem het voormalige distributiecentrum van een computerfabrikant ombouwen tot een evenementenhal. Hij heeft het gebouw aangeschaft voor 10 miljoen euro. Dat heeft de zakenman uit Hardenberg bekendgemaakt. Het centrum in Gorinchem telt 40.000 vierkante meter vloeroppervlak. Van der Most wil er onder andere materieelbeurzen organiseren. Het […]

GORINCHEM – Zakenman Hennie van der Most gaat in Gorinchem het voormalige distributiecentrum van een computerfabrikant ombouwen tot een evenementenhal. Hij heeft het gebouw aangeschaft voor 10 miljoen euro.

Dat heeft de zakenman uit Hardenberg bekendgemaakt. Het centrum in Gorinchem telt 40.000 vierkante meter vloeroppervlak. Van der Most wil er onder andere materieelbeurzen organiseren. Het pand biedt deze mogelijkheid door de extra zware vloer en het hoge plafond.

Reageer op dit artikel