nieuws

Tyrolit introduceert nieuwe vloerenzagen

bouwbreed

zaandam – Fabrikant van diamantgereedschappen Tyrolit brengt met Tyrrex nieuwe vloerzagen op de markt. Door de speciale vorm van het segment en het stamblad zagen deze beter door het beton. De C7-vorm van het stamblad voert de zaagresten goed af. De verbeterde vorm voorkomt dat in het stamblad barsten ontstaan. De zagen ondervinden weinig zijdelingse […]

zaandam – Fabrikant van diamantgereedschappen Tyrolit brengt met Tyrrex nieuwe vloerzagen op de markt. Door de speciale vorm van het segment en het stamblad zagen deze beter door het beton.

De C7-vorm van het stamblad voert de zaagresten goed af. De verbeterde vorm voorkomt dat in het stamblad barsten ontstaan. De zagen ondervinden weinig zijdelingse druk en machinebelasting. Doorzagen van betonwapening heeft weinig invloed op de snelheid. Voor de veiligheid zijn de segmenten tot een diameter van 1000 millimeter lasergelast. Tyrolit noemt de zagen geschikt voor beton met harde en zachte toeslagstoffen. De sandwichsegmenten kunnen volledig worden opgebruikt.

De variant FS EP is bedoeld voor elektrische en hydraulische machines tot 24 kilowatt, FS LP voor machines vanaf 24 kilowatt terwijl FS HP op diesel en benzine-aangedreven machines vanaf 24 kilowatt wordt gemonteerd.

Reageer op dit artikel