nieuws

Smallingerland bouwt negenhonderd huizen

bouwbreed Premium

drachten – In Smallingerland worden tot 2006 bijna negenhonderd nieuwe woningen gebouwd. De meeste woningen komen in Drachten. Ook in de dorpen Oudega, Boornbergum, Opeinde en Houtigehage wordt gebouwd. De A7 corporaties investeren in totaal 250 miljoen euro in nieuwbouw. Naast Woningbouwvereniging Smallingerland gaat het om Arqin Heerenveen, Woningstichting Patrimonium Sneek en Woningstichting Haskerland Joure. […]

drachten – In Smallingerland worden tot 2006 bijna negenhonderd nieuwe woningen gebouwd. De meeste woningen komen in Drachten. Ook in de dorpen Oudega, Boornbergum, Opeinde en Houtigehage wordt gebouwd.

De A7 corporaties investeren in totaal 250 miljoen euro in nieuwbouw. Naast Woningbouwvereniging Smallingerland gaat het om Arqin Heerenveen, Woningstichting Patrimonium Sneek en Woningstichting Haskerland Joure. “De bouw van de bijna negenhonderd woningen is onderverdeeld in 26 projecten��, aldus voorlichter De Wolf. Op dit moment wordt al gebouwd in de wijken Burmania/Vrijburg. Hoofdaannemers van het project zijn Oosterhof-Holman uit Grijpskerk en Van der Wiel uit Drachten.

Reageer op dit artikel