nieuws

Schreuder Groep in handen van zevenkoppig management

bouwbreed Premium

maarssen – Ingenieurs- en adviesbureau Schreuder Groep is overgenomen door het management. Dat heeft de onderneming gisteren bekendgemaakt.

Voormalig directeur/grootaandeelhouder F. de Jong heeft zijn belang overgedaan aan zeven managers, die al vele jaren werkzaam zijn bij de Schreuder Groep. De Jong blijft nog wel als adviseur betrokken. Het ingenieursbureau komt onder leiding te staan van algemeen directeur B. de Vries.

Schreuder is actief op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, onderhoudsbeheer en grootkeukentechniek. Het ingenieursbureau kende vorig jaar met 130 werknemers een omzet van bijna 10 miljoen euro. De winst bedroeg 1 miljoen. Voor 2004 verwacht Schreuder gelijkblijvende resultaten. Volgend jaar mikt het bedrijf op een omzet- en winststijging van 10 procent.

“De toekomst ziet er voor de hele Schreuder Groep rooskleurig uit”, schrijft directeur B. de Vries in een toelichting. “De jarenlange gestage groei en de kwaliteitsgarantie hebben het bureau een gerenommeerde naam in de markt opgeleverd. Daardoor blijft ondanks een minder gunstige economische situatie de continuïteit gewaarborgd.”

Schreuder heeft zijn hoofdkantoor in Maarssen en heeft vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Heerhugowaard, IJmuiden, Apeldoorn, Breda. Ook Technisch Adviesburo Duinwijck in Leusden en Jinstal in Leeuwarden behoren tot de groep.

Reageer op dit artikel