nieuws

Raab Karcher lanceert designtegel met foto

bouwbreed Premium

vught – Nieuw in het assortiment van bouwstoffenleverancier Raab Karcher uit Vught is een tegel waarop iedere gewenste foto of tekst kan worden geprint. Opdrachtgevers en ontwerpers kunnen met de designtegels een individueel accent aan een gebouw geven, meent Raab Karcher. Zo kunnen muren van bijvoorbeeld scholen, tunnels, zwembaden, ziekenhuizen, maar uiteraard ook de individuele […]

vught – Nieuw in het assortiment van bouwstoffenleverancier Raab Karcher uit Vught is een tegel waarop iedere gewenste foto of tekst kan worden geprint.

Opdrachtgevers en ontwerpers kunnen met de designtegels een individueel accent aan een gebouw geven, meent Raab Karcher. Zo kunnen muren van bijvoorbeeld scholen, tunnels, zwembaden, ziekenhuizen, maar uiteraard ook de individuele badkamer worden voorzien van elk denkbaar beeld. Dit kunnen foto�s zijn, maar ook teksten, handschriften, huislogo�s, computerbeelden en schilderijen. De tegels zijn beschikbaar in zeven formaten, voor binnen- en buitentoepassing. De afbeeldingen worden op witte geglazuurde wand- en geveltegels geplaatst. Ze zijn van fotografische kwaliteit omdat ze via digitale transfer worden afgedrukt.

Reageer op dit artikel