nieuws

Nieuwe prijs voor jong bouwtalent

bouwbreed

rotterdam – Jonge bouwmedewerkers die innovatief bezig zijn, maken kans op de NieuwBouw Innovatieprijs. De onderscheiding wordt volgend jaar voor het eerst uitgereikt tijdens het internationale Revaluing Construction Congress dat in maart plaatsvindt in Rotterdam. De prijs bestaat uit een studiereis die verband moet houden met de innovatie. De prijs is een initiatief van de […]

rotterdam – Jonge bouwmedewerkers die innovatief bezig zijn, maken kans op de NieuwBouw Innovatieprijs.

De onderscheiding wordt volgend jaar voor het eerst uitgereikt tijdens het internationale Revaluing Construction Congress dat in maart plaatsvindt in Rotterdam. De prijs bestaat uit een studiereis die verband moet houden met de innovatie.

De prijs is een initiatief van de NieuwBouw, een pas opgericht netwerk voor jonge professionals uit de bouwsector. “De NieuwBouw is het netwerk voor de nieuwe generatie professionals die betrokken zijn in en bij de bouwsector”, aldus een toelichting. “De prijs stimuleert onconventionele ideeënvorming bij de nieuwe generatie professionals in de bouwsector en streeft naar een praktijkgerichte toepassing van de ideeën.”

Binnen dat kader past de Innovatieprijs. Deze is bestemd voor initiatieven waaraan jongeren een belangrijke bijdrage hebben geleverd. Voorwaarde is dat het idee heeft bijgedragen aan procesinnovatie in de Nederlandse bouw. De inzendingen worden beoordeeld door een jury. Het ministerie van Economische Zaken ondersteunt de prijs.

Reageer op dit artikel