nieuws

Multi uv-spouwplaten besparen op energie

bouwbreed Premium

darmstadt – Een uitstekende warmte-isolatie, een voortreffelijk koudbuiggedrag en een gering eigen gewicht. Daarmee prijst Bayer Sheet Europe de multi uv-spouwplaten uit zesvoudige polycarbonaat aan. De fabrikant verkoopt het materiaal onder de merknaam Makrolon. Vergeleken met standaardplaten van dezelfde dikte besparen de nieuwe platen volgens Bayer tot 25 procent op het energieverbruik. De producent levert […]

darmstadt – Een uitstekende warmte-isolatie, een voortreffelijk koudbuiggedrag en een gering eigen gewicht. Daarmee prijst Bayer Sheet Europe de multi uv-spouwplaten uit zesvoudige polycarbonaat aan. De fabrikant verkoopt het materiaal onder de merknaam Makrolon. Vergeleken met standaardplaten van dezelfde dikte besparen de nieuwe platen volgens Bayer tot 25 procent op het energieverbruik. De producent levert diktes van 16 en 20 millimeter. Het product valt onder de reeks

Reageer op dit artikel