nieuws

Kokon en Beltman gescheiden verder

bouwbreed

rotterdam – De architectengroep Kokon Beltman valt uiteen. Kokon te Rotterdam en Beltman uit Enschede gaan gescheiden verder omdat van synergie weinig sprake is. Vijftien jaar lang waren de bureaus nauw met elkaar verbonden. Streven was door samenwerking een sterkere marktpositie en een efficiëntere bedrijfsvoering te verkrijgen. Ondanks de oprichting van de groep Kokon Beltman […]

rotterdam – De architectengroep Kokon Beltman valt uiteen. Kokon te Rotterdam en Beltman uit Enschede gaan gescheiden verder omdat van synergie weinig sprake is. Vijftien jaar lang waren de bureaus nauw met elkaar verbonden. Streven was door samenwerking een sterkere marktpositie en een efficiëntere bedrijfsvoering te verkrijgen. Ondanks de oprichting van de groep Kokon Beltman bleven beide bedrijfsonderdelen zich in sterke mate als zelfstandig bureau profileren. De directies en aandeelhouders trokken dit najaar de conclusie dat de samenwerking weinig toegevoegde waarde oplevert.

Zowel Beltman als Kokon is landelijk actief op de gebieden stedenbouw, woningbouw en utiliteitsbouw.

Reageer op dit artikel