nieuws

Klein en groot

bouwbreed

Het artikel �Kraan staat weer los van Vanenburg� in Cobouw van 18 oktober 2004 (nummer 215) kan ten onrechte de indruk wekken dat Kraan Bouwcomputing zich met zijn software uitsluitend richt op de grotere bouwbedrijven. Tal van mkb-bedrijven vroegen zich af of Kraan had besloten van koers te veranderen. Niets is minder waar. Onze programmatuur […]

Het artikel �Kraan staat weer los van Vanenburg� in Cobouw van 18 oktober 2004 (nummer 215) kan ten onrechte de indruk wekken dat Kraan Bouwcomputing zich met zijn software uitsluitend richt op de grotere bouwbedrijven. Tal van mkb-bedrijven vroegen zich af of Kraan had besloten van koers te veranderen.

Niets is minder waar. Onze programmatuur is ontwikkeld op basis van 40 jaar kennis en ervaring van de werkvloer binnen bouwbedrijven. Wij hebben vele klanten met één of enkele werkplekken en leveren die veelal onze speciale mkb-oplossing. In onze softwareontwikkeling worden, naast zaken die specifiek zijn voor grote bedrijven, functies ontworpen gericht op de kleinere aannemer.

Reageer op dit artikel