nieuws

Kennisconcentratie

bouwbreed Premium

De universiteit en het onderzoekscentrum in Wageningen zijn uitgebreid met het nieuwe Forumgebouw. Het gebouw bevat zestig collegezalen en lesruimten, driehonderd studieplekken, een universiteitsbibliotheek en een bedrijfsrestaurant met 1400 zitplaatsen. Het Forumgebouw is de eerste in een serie gebouwen die de universiteit op één plek moeten concentreren in de nabijheid van kennisbedrijven. Quist Wintermans Architekten […]

De universiteit en het onderzoekscentrum in Wageningen zijn uitgebreid met het nieuwe Forumgebouw. Het gebouw bevat zestig collegezalen en lesruimten, driehonderd studieplekken, een universiteitsbibliotheek en een bedrijfsrestaurant met 1400 zitplaatsen. Het Forumgebouw is de eerste in een serie gebouwen die de universiteit op één plek moeten concentreren in de nabijheid van kennisbedrijven. Quist Wintermans Architekten ontwierp het pand. Trebbe Bouw is de aannemer en de projectleiding is in handen van ABT adviseurs in bouwtechniek uit Velp.Foto: APA

Reageer op dit artikel