nieuws

Hitachi-grondverzetter

bouwbreed Premium

Grondverzet & Machineverhuur Baarlo schafte bij Hitachi Construction Machinery (Europe) in Oosterhout een rupsgraver aan van het type ZX280LC. De grondverzetter uit Baarlo zette de machine direct in voor rioleringswerk in het Limburgse Breedeweg. De graver heeft onder meer een sloop sorteerfunctie en een hydraulische snelwisselaar. In de 29,5 ton zware ZX280LC genereert een Isuzu-motor […]

Grondverzet & Machineverhuur Baarlo schafte bij Hitachi Construction Machinery (Europe) in Oosterhout een rupsgraver aan van het type ZX280LC. De grondverzetter uit Baarlo zette de machine direct in voor rioleringswerk in het Limburgse Breedeweg. De graver heeft onder meer een sloop sorteerfunctie en een hydraulische snelwisselaar. In de 29,5 ton zware ZX280LC genereert een Isuzu-motor een vermogen van 132 kilowatt. Op de graafemmer staat een maximale kracht van 193 kilonewton. In de hoogste stand kiept de giek de bak op 7250 millimeter hoogte leeg. De giek graaft tot een diepte van 7880 millimeter. De achterkant draait in een cirkel van 2940 millimeter.

Reageer op dit artikel