nieuws

Finse Peikko verbindt betonnen kolommen

bouwbreed Premium

oss – Handelsonderneming Van der Blij uit Oss is sinds kort leverancier van de Finse firma Peikko. Dit bedrijf maakt onder andere producten om geprefabriceerde betonnen kolommen te verbinden met onderliggende liggers en funderingen en het stapelen van kolommen. Deze verbindingen worden droog uitgevoerd, dus zonder constructieve mortel te gebruiken. De kolommen hoeven tijdens de […]

oss – Handelsonderneming Van der Blij uit Oss is sinds kort leverancier van de Finse firma Peikko. Dit bedrijf maakt onder andere producten om geprefabriceerde betonnen kolommen te verbinden met onderliggende liggers en funderingen en het stapelen van kolommen. Deze verbindingen worden droog uitgevoerd, dus zonder constructieve mortel te gebruiken. De kolommen hoeven tijdens de montage niet te worden geschoord.

Peikko heeft ook twee typen ankerbouten, het lichte HPM-anker en het zwaardere PPM-anker. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Reageer op dit artikel