nieuws

Eindhoven

bouwbreed Premium

Panden op het Eindhovense Stratumseind hebben schade opgelopen door de bouwwerkzaamheden in het project Smalle Haven. Trillingen veroorzaakten verzakkingen en scheuren in muren. Het meest markante deel van het plan is een 90 meter hoge woontoren. De schade wordt nu door de verzekering bestudeerd. Volgens directeur Hendriks van Hurks Bouw en Vastgoed gaat het om […]

Panden op het Eindhovense Stratumseind hebben schade opgelopen door de bouwwerkzaamheden in het project Smalle Haven. Trillingen veroorzaakten verzakkingen en scheuren in muren. Het meest markante deel van het plan is een 90 meter hoge woontoren. De schade wordt nu door de verzekering bestudeerd. Volgens directeur Hendriks van Hurks Bouw en Vastgoed gaat het om vijf schadeclaims en een totaalbedrag van rond 125.000 euro.

Reageer op dit artikel