nieuws

Drie nieuwe typen strengperssteen

bouwbreed

den haag – Kleiwarenfabriek Joosten Kessel introduceert de serie Impression-strengpersstenen. De stenen kenmerken zich onder meer door een karakteristieke oppervlaktestructuur. Er zijn drie typen: Linear, Rock en Impression. Ze zijn gecreëerd door het traditionele gladde oppervlak van de stenen tijdens het vormgevingsproces op een speciale manier te bewerken. Zo ontstaan zowel grove als fijne oppervlakken. […]

den haag – Kleiwarenfabriek Joosten Kessel introduceert de serie Impression-strengpersstenen. De stenen kenmerken zich onder meer door een karakteristieke oppervlaktestructuur. Er zijn drie typen: Linear, Rock en Impression.

Ze zijn gecreëerd door het traditionele gladde oppervlak van de stenen tijdens het vormgevingsproces op een speciale manier te bewerken. Zo ontstaan zowel grove als fijne oppervlakken. Doordat tijdens het persen van de stenen vrijwel geen zand wordt toegevoegd, blijft de kracht van de verschillende beschikbare keramische kleuren behouden, meldt de producent.

De stenen worden op aanvraag gemaakt, in maatklasse II volgens BRL 1007. De Impression serie is te zien op www.crhclayproducts.com.

Reageer op dit artikel