nieuws

Dakisolatieplaat in gradaties beloopbaar

bouwbreed

gemert – Unidek BV uit Gemert brengt een nieuwe lijn dakisolatieplaten voor het platte dak. De platen zijn speciaal ontwikkeld op beloopbaarheid. Er zijn drie gradaties. Unidek Walker is licht beloopbaar voor periodieke inspectie. Unidek Runner is iets zwaarder uitgevoerd en normaal beloopbaar voor onderhoud aan bijvoorbeeld zonnepalen en airco-installaties. De sterkste variant is Unidek […]

gemert – Unidek BV uit Gemert brengt een nieuwe lijn dakisolatieplaten voor het platte dak. De platen zijn speciaal ontwikkeld op beloopbaarheid. Er zijn drie gradaties.

Unidek Walker is licht beloopbaar voor periodieke inspectie. Unidek Runner is iets zwaarder uitgevoerd en normaal beloopbaar voor onderhoud aan bijvoorbeeld zonnepalen en airco-installaties. De sterkste variant is Unidek Marathon, intensief beloopbaar en daarom geschikt voor dakterrassen en galerijen.

De eps-platen worden gecacheerd geleverd, als vlakke plaat of afschotplaat. Unidek maakte de platen in nauwe samenwerking met dakdekkers, fabrikanten, verzekeraars en het adviesbureau BDA.

Volgens de producent zijn de dakisolatieplaten gemakkelijk te verwerken, leveren ze geen problemen op met vocht en hebben ze een gunstige lambda-waarde.

Reageer op dit artikel