nieuws

Convenant Stabu en bestekdeskundigen

bouwbreed Premium

ede – De Bond van Nederlandse Bestekdeskundigen (BNB) heeft met de stichting Stabu een convenant gesloten, waarin een nauwere samenwerking wordt geregeld. Speerpunt daarin vormen afspraken over de opleiding van bestekschrijvers, het gezamenlijk organiseren van themadagen en gebruik van publiciteitsmiddelen. De BNB is in 2001 opgericht als belangenvereniging voor bestekschrijvers. Belangrijk doel is kwaliteitsverhoging van […]

ede – De Bond van Nederlandse Bestekdeskundigen (BNB) heeft met de stichting Stabu een convenant gesloten, waarin een nauwere samenwerking wordt geregeld. Speerpunt daarin vormen afspraken over de opleiding van bestekschrijvers, het gezamenlijk organiseren van themadagen en gebruik van publiciteitsmiddelen.

De BNB is in 2001 opgericht als belangenvereniging voor bestekschrijvers. Belangrijk doel is kwaliteitsverhoging van de beroepsuitoefening. Daartoe worden leergangen verzorgd die aansluiten op de opleidingen van Stichting Stabu.

Reageer op dit artikel