nieuws

Coco Totaalkit universeel inzetbaar

bouwbreed Premium

arkel – Coco Totaalkit is een nieuwe, universeel inzetbare, elastische afdichtingskit van Illbruck Sealant Systems uit Arkel. De kit is gemaakt op basis van ms-hybride polymeer. De kit kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, bijvoorbeeld voor voegen in sanitaire ruimten, voor dilatatievoegen in gevels, als topafdichting bij beglazingen en voor aansluitvoegen en scheuren in […]

arkel – Coco Totaalkit is een nieuwe, universeel inzetbare, elastische afdichtingskit van Illbruck Sealant Systems uit Arkel. De kit is gemaakt op basis van ms-hybride polymeer.

De kit kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, bijvoorbeeld voor voegen in sanitaire ruimten, voor dilatatievoegen in gevels, als topafdichting bij beglazingen en voor aansluitvoegen en scheuren in beton, plafonds en wanden.

Coco Totaalkit is overschilderbaar met alkyd- en dispersieverven. De kleuren zijn transparant, wit, zilvergrijs, grijs, pergamon en zwart. Andere kleuren zijn leverbaar op aanvraag. Levering vindt plaats in kokers van 290 milliliter.

De kit is uv-, verouderings- en weersbestendig. De verwerkingstemperatuur varieert van plus 5 graden Celsius tot plus 40 graden. Temperaturen onder de plus 5 graden Celsius kunnen de doorharding vertragen. De temperatuursbestendigheid loopt van min 40 graden Celsius tot plus 90 graden. De treksterkte bedraagt 0,5 N/vierkante millimeter.

Reageer op dit artikel