nieuws

Clean Tolet in handomdraai grondig schoon

bouwbreed Premium

lelystad – Een grondig schoon toilet in een handomdraai. Dat is mogelijk met de afneembare toiletzitting Clean Tolet van Kleto Holland BV in Lelystad. Het bedrijf heeft de Clean Tolet ontwikkeld vanuit de gedachte dat een toilet niet alleen gemakkelijk, maar ook grondig moet zijn te reinigen. Zeker op de moeilijk bereikbare plekken zoals rond de […]

lelystad – Een grondig schoon toilet in een handomdraai. Dat is mogelijk met de afneembare toiletzitting Clean Tolet van Kleto Holland BV in Lelystad.

Het bedrijf heeft de Clean Tolet ontwikkeld vanuit de gedachte dat een toilet niet alleen gemakkelijk, maar ook grondig moet zijn te reinigen. Zeker op de moeilijk bereikbare plekken zoals rond de bevestiging van de zitting en de deksel. Door deze eenvoudig met één handeling afneembaar te maken, kunnen alle toiletonderdelen bacterievrij worden gemaakt. Zitting en deksel zitten met een abs kunststof bevestigingsmechanisme aan de toiletpot vast. Met één draai aan een hendel zijn de onderdelen te verwijderen en weer terug te plaatsen. Op het systeem is octrooi verleend.

Reageer op dit artikel