nieuws

Classics-baksteen met verweerd uiterlijk

bouwbreed Premium

den haag – Classics is een nieuwe serie bakstenen van Kleiwarenfabriek Façade Beek. Door een speciale behandeling hebben ze een verweerd uiterlijk. Ze zijn goed te vergelijken met sloopstenen, bakstenen uit gesloopte gebouwen die opnieuw kunnen worden gebruikt. De Classics-handvormstenen zijn er in de kleuren rood, geel, oranje en bruin. Façade introduceert ook een nieuwe […]

den haag – Classics is een nieuwe serie bakstenen van Kleiwarenfabriek Façade Beek. Door een speciale behandeling hebben ze een verweerd uiterlijk. Ze zijn goed te vergelijken met sloopstenen, bakstenen uit gesloopte gebouwen die opnieuw kunnen worden gebruikt. De Classics-handvormstenen zijn er in de kleuren rood, geel, oranje en bruin. Façade introduceert ook een nieuwe handvormsteen onder de naam Carmine speciaal. De kleur is bruin-rood met hier en daar een zwart-blauwe tinteling. Doordat er geen bezanding is toegepast komt de scherfkleur volledig tot uitdrukking. De stenen zijn in meerdere maten verkrijgbaar. Ze worden op aanvraag gemaakt.

Reageer op dit artikel