nieuws

Classic-paal met regellicht

bouwbreed Premium

joure – In het centrum van Joure zijn drie selectieve straatafsluitingen gemaakt met de Classic-afsluitpalen van Erdi Verkeerstechniek BV uit Zaandam. Erdi ontwikkelde de klassiek ogende serie gietijzeren palen speciaal voor oude stadscentra en dorpskernen en voor landelijke omgevingen. Na Dordrecht en Den Helder is Joure de derde plaats in Nederland waar ze zijn toegepast. Het […]

joure – In het centrum van Joure zijn drie selectieve straatafsluitingen gemaakt met de Classic-afsluitpalen van Erdi Verkeerstechniek BV uit Zaandam. Erdi ontwikkelde de klassiek ogende serie gietijzeren palen speciaal voor oude stadscentra en dorpskernen en voor landelijke omgevingen. Na Dordrecht en Den Helder is Joure de derde plaats in Nederland waar ze zijn toegepast.

Het selectieve afsluitsysteem in Joure bestaat uit een aantal verzinkbare palen met regellichten en accessoires. De gietijzeren palen zijn voorzien van een sablé poedercoating. Deze coating is elektrostatisch aangebracht. Hierdoor is er een goede hechting en een hoge mate van corrosiebestendigheid. De afsluitpalen zijn voorzien van Aeos, een selectief toegangssysteem van Nedap, dat via de centrale Erdi-server wordt bediend.

Reageer op dit artikel