nieuws

Cartoon

bouwbreed Premium

Hierdoor vraag ik uw aandacht voor het volgende. Over het algemeen vind ik de cartoons van uw cartoonist Gerard Wiegel op uw voorpagina wel grappig. De combinatie op de voorpagina in Cobouw, 8 november 2004 (nummer 207) van de cartoon met het direct daarboven geplaatste stukje over een verongelukte timmerman, is echter een wel zeer […]

Hierdoor vraag ik uw aandacht voor het volgende. Over het algemeen vind ik de cartoons van uw cartoonist Gerard Wiegel op uw voorpagina wel grappig.

De combinatie op de voorpagina in Cobouw, 8 november 2004 (nummer 207) van de cartoon met het direct daarboven geplaatste stukje over een verongelukte timmerman, is echter een wel zeer wrange. Graag in de toekomst iets meer zorgvuldigheid.

Jan van der spek

Reageer op dit artikel