nieuws

Bouwer mag gezien worden

bouwbreed Premium

AMSTERDAM – Drie bouwbedrijven zijn genomineerd voor de Corporate Fashion Award in de categorie werkkleding.

Koninklijke BAM en Imtech dingen mee naar de prijs met een nieuwe kledinglijn en Jorritsma Bouw met een wat ouder kloffie.

“De kledinglijn van Jorritsma dateert al uit 2001”, meldt J.P. van de Wiel van Havep Bedrijfskleding. “Het is modern en casual, echte imagekleding. Goed voor de corporate identity. De lijn is gebaseerd op onze constructielijn, met een aangepaste grijs-blauwe kleurstelling en extra accessoires.”

Technisch dienstverlener Imtech steekt zijn personeel sinds kort in donkerblauwe kleding met het bedrijfslogo op mouw en borst. Woordvoerder C. Reininga is vooral trots op de “custom made, all season jassen” waarin personeelsleden hun werk doen. “Met een losse binnentrui en afritsbare mouwen heel comfortabel onder alle weersomstandigheden.”

Ook werknemers van de BAM Groep verruilen binnenkort de bouwplaats voor de catwalk. Kwintet KLM ontwierp een volledig nieuwe kledinglijn. “Natuurlijk in de huiskleuren groen en oranje,” vertelt P. de Jonge van de kledingfabrikant. “Verder is de buitenkleding waterdicht, waterdampdoorlatend en vlamvertragend, comfortabel, sterk en stoer.”

A. Pronk van BAM is blij met de nominatie voor zijn bedrijf. Hij benadrukt dat een eventuele prijs leuk is, maar dat het toch vooral gaat om de veiligheid en het draagcomfort voor het bouwpersoneel. Onze bouwers móeten gezien worden, maar nu mógen ze ook gezien worden.”

De Corporate Fashion Award wordt op 25 november uitgereikt.

Reageer op dit artikel