nieuws

Bezwaar baggerstort Vathorst afgewezen

bouwbreed Premium

amersfoort – De Raad van State heeft de bezwaren afgewezen die in een spoedprocedure zijn ingediend tegen de komst van een baggerstort bij de Amersfoortse wijk Vathorst. De hoogste bestuursrechter noemt de kwestie niet spoedeisend en vindt dat er nog tijd genoeg is de zaak in een bodemprocedure te behandelen. De bezwaren waren ingediend door […]

amersfoort – De Raad van State heeft de bezwaren afgewezen die in een spoedprocedure zijn ingediend tegen de komst van een baggerstort bij de Amersfoortse wijk Vathorst. De hoogste bestuursrechter noemt de kwestie niet spoedeisend en vindt dat er nog tijd genoeg is de zaak in een bodemprocedure te behandelen.

De bezwaren waren ingediend door de Amersfoortse gemeenteraad, de Samenwerkende Groeperingen Leefbaar Amersfoort (SGLA), het Ontwikkelingsbedrijf Vathorst (OBV) en de Bewoners Vereniging Vathorst (BVV). Amersfoort werkt onder dwang van de provincie mee aan de komst van dit depot.

Reageer op dit artikel