nieuws

Betonnen Bicycle parking stalt elke fiets

bouwbreed

hengelo – Aqua Green BV uit Hengelo (Gelderland) brengt de betonnen fietsstandaard �Bicycle parking� op de Europese markt. De standaard is ontworpen in samenwerking met de Deense producent van gewapend betonnen bouwelementen DAN-Element AS en industrieel ontwerper Knud Holscher, eveneens uit Denemarken. De fietsstandaard straalt eenvoud uit en is zeer functioneel in zijn toepassing, milieuvriendelijk, sterk […]

hengelo – Aqua Green BV uit Hengelo (Gelderland) brengt de betonnen fietsstandaard �Bicycle parking� op de Europese markt. De standaard is ontworpen in samenwerking met de Deense producent van gewapend betonnen bouwelementen DAN-Element AS en industrieel ontwerper Knud Holscher, eveneens uit Denemarken.

De fietsstandaard straalt eenvoud uit en is zeer functioneel in zijn toepassing, milieuvriendelijk, sterk en flexibel, zegt Aqua Green. De standaard is modulair; hij kan in allerlei opstellingen worden geplaatst. Elk type fiets kan erin worden geparkeerd. De afmetingen van de Bicycle parking zijn 850 x 300 x 150 millimeter.

Reageer op dit artikel