nieuws

AM verkoopt Forum Coimbra aan AM

bouwbreed Premium

nieuwegein – Ontwikkelaar AM heeft het winkelcentrum Forum Coimbra in Portugal verkocht aan ING. Het centrum is sinds april dit jaar in aanbouw en zal in 2006 worden geopend. Het totale investeringsvolume bedraagt circa 125 miljoen euro. Het Forum omvat 45.000 vierkante meter bruto vloeroppervlak inclusief een Carrefour Hypermarché van 14.000 vierkante meter.

nieuwegein – Ontwikkelaar AM heeft het winkelcentrum Forum Coimbra in Portugal verkocht aan ING. Het centrum is sinds april dit jaar in aanbouw en zal in 2006 worden geopend. Het totale investeringsvolume bedraagt circa 125 miljoen euro. Het Forum omvat 45.000 vierkante meter bruto vloeroppervlak inclusief een Carrefour Hypermarché van 14.000 vierkante meter.

Reageer op dit artikel