nieuws

Aannemer weer aan de slag na conflict

bouwbreed Premium

eibergen – De aannemerscombinatie Lareco Nederland BV heeft de aanleg van een rioolnet in het buitengebied van Eibergen en Neede hervat. Een maand geleden staakten de 27 werkploegen alle activiteiten, omdat de aannemerscombinatie met de twee gemeenten in conflict kwam over de meerkosten van het project. Volgens Eibergen en Neede moet bij meerwerk steeds een […]

eibergen – De aannemerscombinatie Lareco Nederland BV heeft de aanleg van een rioolnet in het buitengebied van Eibergen en Neede hervat. Een maand geleden staakten de 27 werkploegen alle activiteiten, omdat de aannemerscombinatie met de twee gemeenten in conflict kwam over de meerkosten van het project. Volgens Eibergen en Neede moet bij meerwerk steeds een aanvullende opdracht worden aangevraagd. De uitvoerders denken daar anders over. De Raad van Arbitrage voor de Bouw heeft bepaald dat de aannemerscombinatie weer aan de slag moet.

Reageer op dit artikel